OM Livsstilskonsultationen

The power of natural healing is within each of us.. 

Den ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver finns redan på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut. Genom kärlek, skratt och acceptans är ditt rätta JAG redo att glänsa. Är det inte dags att släppa taget om sådant som inte längre tjänar dig för att ge plats och kunna välkomna det du vill ha? Livet är en magisk, mystisk våg som är utformad att väcka ditt autentiska JAG av oändliga möjligheter och att öppna dig för livet du var född att leva. Ibland behöver vi hjälp för att må bättre och få guidning till ett liv fyllt av kärlek, skratt och lycka. 

Typiska tecken på olika obalanser kan vara uppblåst eller orolig mage, nedsatt immunförsvar, övervikt, undervikt, stelhet i leder, ryggsmärta, huvudvärk, sömnbesvär, pms, kraftiga menstruationssmärtor, klimakteriebesvär, stress, yrsel, oro och trötthet. 

En ayurvedisk livsstilskonsultation kommer att identifiera de obalanser som finns i ditt liv genom pulsläsning och samtal och ge dig kraftfulla individuella råd som kan omfatta kost, örter, livsstil/rutiner, träning, yoga och andningsövningar. Terapeuten använder sig även av EFT (Emotional Freedom Technique) och känslorelease teknik från Kognitiv Beteende Terapi. Den ayurvediska livsstilskonsultationen är utformad för att balansera kropp och sinne, förbättra mathållningen, minska emotionell oro och återigen väcka liv i sinnena.

Priser:
Nybesök: 90 min: 1050kr. 
Återbesök: 60 min: 650kr.

Hör av dig om du vill veta mer eller boka in en livsstilskonsultation.