Om Honey bliss


 

Honey Bliss är grundat av Lina Holmberg.

Lina är certifierad Ayurvedisk hälsorådgivare från Ayurveda Akademin i Stockholm och varit verksam sedan hösten 2015. Hon är även sjuksköterska och har arbetat inom medicin, kirurgi och psykiatri. Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, negativ kroppsuppfattning och ångest. Hon har arbetat med patienters kroppskännedom och kroppsuppfattning samt hur de kan förbättra sin syn på sig själva och sin kropp/utseende.

Lina har även gått en tvåårig grundutbildning på Psykosyntesakademin i Stockholm och varit verksam som volontär på Föreningen Storasyster för tjejer och killar som blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Hon har dessutom lång erfarenhet av läkemedelsutveckling och fått stor kunskap om forskning genom sin roll som projektledare.

Hört från kund:

"Jag måste skriva att lederna, magen och sömnen (utan tablett) är mkt bättre!! Jag dricker mindre kaffe och äter gröt till frukost". Louise, 55 år. Ayurvedisk Livsstilskonsultation. 

"Symtomen har faktiskt klingat av och jag har blivit smalare trots att jag äter jämt" Anonym kvinna, 47år. Ayurvedisk livsstilkonsultation. 

"Stort tack för en mycket bra workshop inom Ayurveda idag. Det var många igenkänningsfaktorer och roligt att få lära sig mer om olika kroppstyper. Det gav mersmak". Stina 32 år. Ayurvedisk workshop.